Side Turları


Turizm firmaları Türkiye’nin tüm bölgelerine turlar düzenlemektedir. Tur programları farklı paketlerle sunulmakta ve Akdeniz Turları, Ege Turları, Karadeniz Turları, İç Anadolu Turları gibi farklı şehirlere yapılmaktadır. Günübirlik, konaklamalı, ekstra geziler şeklinde hazırlanmakta ve seyahat edecekler tarafından istenen tur paketi satın alınmaktadır. Akdeniz Bölgesine düzenlenen tur paketlerinde Side de yer almaktadır.

Side Antalya Manavgat ilçesine bağlı turistik bir tatil beldesidir.  Doğal ve kültürel zenginliği ile tanınmaktadır.  Manavgat ilçesine 7 kilometre mesafededir. Side de konaklama sıkıntısı yaşanmamaktadır. Side’ye giden misafirler otel, motel, kiralık yazlık villa, kiralık yazlık ev de konaklamaktadır.

Bir antik kent olan Side M.Ö. 7. Yüzyılda kurulmuştur. Günümüzde eşsiz doğal güzellikleri, temiz ve berrak denizi, sımsıcak güneşi  nedeniyle tercih edilmektedir.  Side tatil beldesinde tarihi eserler arasında antik tiyatro, Side Müzesi bulunmaktadır. Side gezilecek yerler arasında Titreyen Göl, Manavgat Şelalesi, Sorgun olmanı bulunmaktadır.

Side turuna katılan misafirler kıyı boyunca uzanan eşsiz kumsallarda güneşlenmekte, denize girmektedir. Side de yapılabilecek aktiviteler arasında dağ bisikleti, dalış ve su sporları, yamaç paraşütü, tekne turları, koy ve ada gezileri bulunmaktadır.

Side kiralık yazlık villa, Side tatil evlerinde konaklayan misafirler ev ortamı sıcaklığında özgür bir tatil yaşamaktadır. Zamanlarını istedikleri gibi kullanmakta, Side gecelerinde eğlenmekte, yazlık villa veya tatil evinde dinlenmektedir. Özel yüzme havuzlu, doğa içinde, bahçeli lüks yazlık villalarda aile, eş, dost, arkadaşlar ile keyifli tatiller yaşanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder