Fethiye Turları



Turizm firmaları turistik amaçlı turlar düzenlemekte, konforlu seyahat hizmeti sunmakta, yurtiçi ve yurtdışı geziler düzenlemektedir. Günübirlik ve konaklamalı düzenlenen turlar arasında kültür turları da bulunmaktadır.

Düzenlenen kültür turları arasında Fethiye turu da bulunmaktadır. Dünyaca ünlü tatil beldeleri arasında yer alan Fethiye’de tatil yapmak isteyenler seyahat acentelerinin sunmuş olduğu konforlu yolculuk sonunda Fethiye’ye ulaşmaktadır. Tatil için Fethiye’ye gelen misafirler ister turizm şirketleri tarafından önceden rezervasyon yaptırdıkları otel ve motellerde konaklamakta, isterse Fethiye’de bulunan emlak ve turizm şirketlerinden yazlık villa kiralayarak tatil yapmaktadır.

Keyifli bir yolculuktan sonra Fethiye’ye gelen misafirler önceden rezervasyon yaptırdıkları Fethiye kiralık yazlık villaya yerleşmekte ve özgür bir tatil yapmaktadır. Beş yıldızlı otel konforunda olan Fethiye kiralık villaları farklı özelliklerde, farklı tiplerde, farklı konumlardadır. Her bütçeye uygun, her zevke göre, her ihtiyaca göre villa modelleri bulunmaktadır.

Denize sıfır, deniz manzaralı, Fethiye manzaralı, orman manzaralı kiralık villalar konforlu ve yüzme havuzludur.  Mutaasıp ailler için bahçesi ve yüzme havuzu dışarıdan görülmeyen korunaklı villa tipleri bulunmaktadır. Balayı çiftleri için deniz manzaralı, sessiz ve sakin konumda, merkezde ve merkeze yakın Fethiye balayı villası bulunmaktadır. Geniş aile ve arkadaş grupları için 2, 3, 4, 5 yatak odalı villalar vardır.

Fethiye kiralık villa tatil yapan misafirler Fethiye turlarına katılmakta, tekne turuna katılmakta koy ve adaları gezip dolaşmaktadır. İstedikleri zaman villada dinlenmekte, istedikleri zaman Fethiye tatil beldesinde gezmekte, eğlenmektedir. İstedikleri zaman Fethiye plajlarında, istedikleri zaman yüzme havuzlu yazlık villada yüzmekte, güneşlenmektedir. Fethiye’de rüya bir tatil yaşanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder