Turizm Şirketleri Erken Rezervasyon Fırsatları


Turizm firmaları hizmetleri arasında yurtiçi oteller, Kıbrıs tatili, termal oteller, şehir otelleri, kayak otelleri, yurtdışı turlar, kültür turları, gemi turları, uçak bileti satışı gibi hizmetler bulunmaktadır. Tatil yapmak isteyen kişiler turizm şirketleri web sayfaları üzerinden uçak biletlerini alabilmekte, otel seçimini yaparak gönlünce tatil yapmaktadır.



Turizm şirketleri web sayfası üzerinde yer alan otelleri müşteri tercih ve taleplerine göre farklılık göstermektedir.  Deluxe oteller, kampanyalı oteller, butik oteller, zincir oteller,  yakın bölge tesisleri, alternatif tesisler bulunmaktadır ve müşteriler tarafından seçim yapılmaktadır. Müşteriler otel seçimlerini zevklerine, ihtiyaçlarına ve fiyatlarına göre yapmaktadır.

Yurtdışı turları gemi, otobüs, uçakla ulaşım şeklinde farklı paketlerle sunulmaktadır.  Turizm şirketleri erken rezervasyon yapan müşteriler için avantajlı fiyatlar uygulamaktadır.  Turizm firmaları belirledikleri tarih aralığında yurtiçi, yurtdışı turlarda % 50 ye varan indirimler yapmaktadır. Ayrıca 9 taksit şeklinde ödeme yapılmaktadır. İndirim fırsatları turizm şirketlerinin web sitelerinde ayrıntılarıyla yer almaktadır.

Dünyanın dört bir tarafına Avrupa ülkelerine, Asya ülkelerine, Afrika ülkelerine düzenlenen yurtdışı turları ülke başkentlerine, turistik  şehirlere yapılmaktadır. Turlarda rehberlik hizmeti de sunulmaktadır. Şehir  turlarında rehber eşliğinde şehirlerin tarihi ve turistik olan bölgelerine geziler  de düzenlenmektedir.

Otel konaklamalarında erken rezervasyona indirim uygulanan oteller arasında herşey dahil oteller, tam pansiyon oteller, ultra herşey dahil oteller bulunmaktadır. İndirimli oteller arasında termal oteller,  spa hoteller, kayak otelleri de yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder