Turizm Firmaları Hizmetleri


Turizm Firmaları yürürlükte olan yasalarla kurulmakta ve faaliyet alanları yasalarla belirlemektedir. Türkiye turizmine katkı sağlayan turizm firmaları Türkiye’nin bütün şehirlerinde hizmet sunmaktadır.

Turizm ve seyahat firmaları ve acenteleri otel konaklama, transfer gibi farklı alanlarda hizmet sunmaktadır. Firmalar hizmetlerini ofis ve internet üzerinden sürdürmektedir. Teknolojinin ve internetin yaygınlaşması ile e-ticaret sitelir kurulmuş ve turiz firmaları da kendi e-ticaret sitelerini açarak hizmetlerini internet üzerinden sürdürmektedir.

Turizm ve seyahat acenteleri web sitelerinden otel rezervasyonu yapılmakta, uçak bileti satın alınmakta, şirketlerin düzenlemiş olduğu paket turlar satın alınmakta, online otobüs biletleri satın alınmaktadır. Günübirlik turlar, hafta sonu turları, bayram tatili turları turizm şirketlerinin sunmuş olduğu turlar arasında yer almaktadır. Transfer ve rehberlik hizmetleri de sunulmaktadır.

Türkiye’de faaliyet gösteren turizm şirketlerinin internet üzerinde web sayfaları veya şirket adresleri, iletişim bilgileri internette yer almaktadır.

Turizm sektöründe  faaliyet gösteren firmalar seyahat ve organizasyonlarında daima müşteri memnuniyeti ön planda tutmakta, zaman zaman müşterileri memnun edecek indirimler sunmakta, kampanyalar düzenlemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder